OM EKKO FISK

Ekko Fisk er et velrenommeret firma som har mange års erfaring fra fiskeindustrien.

Virksomheden blev oprettet i 1978, Ekko Fisk A/S, er i 2017 rykket ned i ny istandsatte produktionslokaler på Bådebrogade 2. Hvor der primært produceres håndfileteret laks, der anvendes ingen injektion, eller tilsætningsstoffer i vores produktion. Efter fileteringen bliver fileternevakuumpakket og indfrosset inden salg. Derudover produceres der portioner af fisk og fiskevarer.

Vi producere både til engros i pose/kolli/Bulk, og private label oppakning af varer til detailhandlen.

Vi er ud over at være en HACCP autoriseret virksomhed også IFS, MSC samt Kosher/passover certificeret.


PRODUKTER

    • Atlantisk Laks - Salmo salar
    • Hele m/hoved, fileter trim A-E, steaks, portioner, bits & pieces
    • Hellefisk - Reinhardtius hippoglossoides
    • Hele m/u/hoved, fileter m/u/skind, steaks, portioner
    • Helleflynder - Hippoglossus hippoglossus
    • Hele m/hoved, portioner/Chunks m/skind
    • Lyssej - Pollachius pollachius
    • Hele u/hoved, fileter m/u/skind, portioner m/u/skind
    • Torsk - Gadus morhua
    • Hele u/hoved, fileter m/u/skind
fish

KVALITET

Ekko Fisk A/S har et af myndighederne godkendt egenkontrol-program (HACCP-system). HACCP er en internationalt anerkendt systematisk metode til opbygning af et sikkert hygiejnestyringssystem. HACCP-systemet sikrer, at alle processerne fra valg af råvarer, indkøb, forarbejdning og fremstilling giver dokumenteret sikkerhed for, at ”fødevaresikkerheden” er i top.

Derfor holder vi også fast i produktionsmetoder, hvor alle produkter inden pakning og indfrysning kontrolleres med håndkraft af vores trænede og erfarne medarbejdere. Ekko Fisk A/S er derudover også IFS, MSC og Kosher/Passover certificeret. Se vores certifikater under fanebladet ”CERTIFIKATER”.

CERTIFIKAT

Ekkofisk sikre sine kunder høj fødevaresikkerheden og en omhyggelig
fremstillingsproces. Dette ved hjælp af HACCP og GMP.
Følgende certifikater kan downloades: IFS, HACCP, KOSHER · PASSOVER og MSC .

fish

HACCP

HACCP er en internationalt anerkendt metode til at analysere produktionen og finde frem til de risici, i forhold til fødevaresikkerheden, der skal tages højde for i den daglige drift. HACCP anvendes ved opbygning af egenkontrolprogrammer og er det basale element i certificerede kvalitetssystemer indenfor fødevaresikkerhed.

HACCP er en sammentrækning af Hazard Analysis and Critical Control Points.

Hazard Analysis vil på dansk ofte betegnes som en risikoanalyse eller en risikovurdering af de risici, der kan opstå i produktion en og gøre fødevarerne farlige at indtage.

Critical Control Points betegnes på dansk som Kritiske Kontrolpunkter eller Kritiske Styringspunkter og er de udvalgte steder i produktionen, hvor der indsættes en ekstra styring eller kontrol for at holde risici nede på et acceptabelt niveau.

GMP

Good Manufacturing Pratice (GMP) omfatter procedurer, der sikrer en god fremstillingsproces fra start til slut.

KONTAKT

JESPER FRØSIG LUND

DIREKTØR • EJER • INDKØB • SALG T +45 7610 4333M +45 4178 4058

JENS KROGH

SALGSCHEF • INDKØB • SALG T +45 7610 4335M +45 6126 0760

MÉLANIE NIELSEN

INDKØB • SALG M +45 9396 1832

PIA NIELSEN

BOGHOLDER T +45 7610 4332

SAMUEL BENT LIND NIELSEN

KVALITETSCHEF T +45 7610 4331M +45 6145 1841

JAN DAHL

PRODUKTIONSFORMAND M +45 2242 2042

KENT CHRISTIANSEN

VARE IND & UDLEVERING M +45 2440 7485

ALEXANDER STREMOVSKY

SALG MELLEMØSTEN M +972 544 578 666

RIVA STREMOVSKY

SALG MELLEMØSTEN & SYDEUROPA M +972 544 997 704